Menu

.

De Ideeënfabriek Rabobank Uden & Veghel CSU Markant Uden Kliknieuws Jumbo
15 & 16 september 2017
  • Volg ons op

CSU

CSU en Late Summer Jazz: daar zit muziek in!

Wie CSU zegt, zegt Uden. Toen oprichter Cor van der Heijden in 1968 in Uden zijn eenmanszaak ‘Cleaning Service’ begon, was het zijn droom  het uit te laten groeien tot een bedrijf met 100 medewerkers. Die droom ging in vervulling: in de jaren erna groeide CSU uit tot een landelijk succesvol familiebedrijf met meer dan 22.000 medewerkers. Uden bleef de standplaats, ook toen in 2015 na 28 succesvolle jaren de zoektocht naar een nieuw bedrijfspand werd gestart. Dat het hoofdkantoor van CSU in Uden gevestigd zou blijven, stond buiten kijf.

CSU ondersteunt zijn klanten met vooruitstrevende, klantgerichte schoonmaakdienstverlening. Ook medewerkers worden op diverse manieren gestimuleerd om zich te ontwikkelen. CSU ziet het als zijn taak om ook andere maatschappelijke doelen te helpen bij het bereiken van goede prestaties. Met het sponsoren van goede doelen, sportclubs en activiteiten versterkt CSU de samenwerking tussen meerdere groepen. Lokale activiteiten vergeten we hierbij niet. We vinden het belangrijk om verbondenheid te houden met onze Udense wortels.

CSU steunt Late Summer Jazz
John van Hoof – voorzitter Raad van Bestuur: “CSU is scherp op schoon en bezit nog steeds de ondernemende mentaliteit waarmee oprichter Van der Heijden ooit startte en de basis voor groei legde. Gedrevenheid en scherpte voor het beste resultaat, gecombineerd met de warmte van een goede sfeer en persoonlijke aandacht voor werknemers en klanten. Deze onderscheidende elementen vormen de basis van CSU. In jazzmuziek komt onze mentaliteit muzikaal tot uiting: intensief en energieke ritmes afgewisseld met warme, rustigere klanken. En wat verbindt er meer dan muziek? CSU steunt het mooie culturele initiatief, festival Late Summer Jazz en Soul dan ook van harte. En wenst iedere bezoeker alvast veel luisterplezier toe!”

Meer info op www.csu.nl.

  • Vastware
  • Greve
  • Estillon
  • SENA
  • VSBfonds
  • Prins Bernhard Cultuurfonds
  • De Laat