Menu

.

De Ideeënfabriek Rabobank Uden & Veghel CSU Markant Uden Kliknieuws Jumbo
15 & 16 september 2017
  • Volg ons op
  • Eerste namen soul & jazz festival Uden 2017 zijn bekend

Het Late Summer Soul & Jazz festival, dat plaatsvindt op vrijdag 15 en zaterdag 16 september in Markant Uden belooft opnieuw een fantastisch evenement te worden. Deze week maakte de organisatie de eerste namen bekend, waaronder Bruut, Eric Vloeimans, Tom Browne, Massada en de Raad van Toezicht. Daar zullen zeker nog een aantal interessante namen bij komen. De opzet van het festival is wederom hetzelfde als vorig jaar en van hetzelfde hoge en aangename niveau. De ticketprijzen zijn ten opzichte van vorig jaar vrijwel ongewijzigd. Jeugd krijgt weer korting.

Op het programma staan onder andere de meest ‘brute’ jazzformatie van Nederland; Bruut, met saxofonist Maarten Hogenhuis. Wereldtrompettist Eric Vloeimans treedt op met de funk, soul & jazz bigband Licks & Brains. De Molukse band Massada beleeft z’n revival tijdens het festival. Trompettist Tom Browne (VS), onder andere bekend van z’n wereldhit Funkin’ for Jamaica zal te bewonderen zijn, featuring Joyce San Mateo & JaDesop op het Udense podium. The Quartet, misschien wel het beste jazzkwartet van ons land met Benjamin Herman, Peter Beets, Han Bennink en Ruud Jacobs brengen een muzikale ode aan jazzicoon Micha Mengelberg. En tenslotte de energie van de twaalfkoppige ‘Raad van Toezicht’ die zo aanstekelijk is dat elk concert steevast uitloopt in een feestje.

Kaartverkoop
De voorverkoop is inmiddels gestart. Een kaart voor vrijdagavond kost 17,50 euro, voor zaterdag 25 euro en een passe-partout voor beide dagen kost slechts 35 euro. Jeugd tot 25 jaar krijgt een forse korting aan de kassa bij Markant Uden. Op vertoon van je legitimatie aan de kassa kost een kaartje op vrijdag 10 euro en op zaterdag 17,50 euro. Passe-partout voor beide dagen 25 euro. Daarvoor kan iedereen genieten van een comfortabele, nazomerse sfeer van heerlijke Soul en Jazz in een prettig gezelschap’ dat was, is en blijft het doel voor het Late Summer Jazz Festival in Uden. Ook dit jaar dus weer een keur aan artiesten van (inter-)nationale allure. Zij staan garant voor een bruisend festival met een mooie line-up, waarin iedereen op elk moment iets van zijn of haar smaak zal vinden. Ook in letterlijke zin, want ook het eten en drinken is weer van een ongekende nazomerse klasse. Beide dagen worden afgesloten met een swingende afterparty. Daar moet je bij zijn! Kijk hier voor meer informatie over de artiesten en koop hier je tickets.

Terug naar overzicht
  • Vastware
  • Greve
  • Estillon
  • SENA
  • VSBfonds
  • Prins Bernhard Cultuurfonds
  • De Laat